cluj-napoca harta orasului · strazi · portal · firme cluj
Cluj-Napoca · Kolozsvar · Klausenburg · Claudiopolis
 

Catalog Firme


Catalog Firme Catalog Firme

Catalogul firmelor din Romania.

Firme Recomandate

10 firme afisate aleator din Catalogul firmelor din Cluj.
Web Design Agency
webdesignagency.ro - web design, web hosting si optimizare pentru motoarele de cautare (SEO). Servicii de programare, intretinere si promovare web.
AAR| Asociatia de Algeziologie din Romania | Studiul durerii
AAR | Site-ul oficial al Asociatiei de Algeziologie din Romania cu sediul in Iasi. Algeziologia este o disciplina medicala care se ocupa de studiul durerii si al posibilitatilor de prevenire si combatere a acesteia
Bancuri
Bancuri de calitate
Bancuri
Saitul lu'' glumetzul bancuri, poze haioase,poezii, divertisment
Soft de gestiune pentru Brokeri de Asigurari
AsigManager este o aplicatie software ce se adreseaza brokerilor ce lucreaza in domeniul asigurarilor. Aceasta permite urmarirea politelor,chitantelor si a contractelor de la intrarea lor in gestiune si pana la emiterea si apoi descarcarea acestora (predarea catre casa de asigurari).
Soft-Temax - Servicii Recrutare personal, resurse umane
Servicii Recrutare personal, resurse umane, firme recrutare, companii recrutare, agentii recrutare, recrutari, selectie personal, Bucuresti in Romania.
Bursa de transporturi - Bursa9
Prima bursa de transporturi cu cautare automata de potentiali clienti. Marfuri si camioane noi adaugate zilnic!
Send flowers to Romania
Trimite flori oriunde in Romania folosind o florarie locala. Livrarea in aceeasi zi in Bucuresti sau in maxim 24 de ore in orice alt oras. Plata online.
Webdesing, solutii software complete, soft personalizat
SC Nefa Soft SRL ofera o gama foarte larga de servicii IT, de la constructie de site-uri personale pana la magazine virtuale complexe si site-uri corporate, de la soft de gestiune personalizat pt afacei mici pana la vaste programe de devize si contabilitate.
Bizz2China.com
Bizz2China - Firma de comert pt identificarea de produse , importul , si transportul din China
Parweld - Pistoleti de sudura
Grupul Parweld, este cel mai mare producator din Anglia pentru: Pistoleti de sudura Mig-Mag,pistoleti de sudura Wig (Tig), pistoleti de taiere cu plasma, accesorii pentru sudare, furnizor pistoleti de sudura pentru orice tip de aplicatie in domeniu
Vanzari calculatoare
Calculatoare, monitoare, imprimante noi si second hand. Posibilitati rate.
Consultanta calitate ISO
Consultanta, servicii consultanta, ISO, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, HACCP, riscuri, evaluare, audit, igiena, management, legislatie, europa, UE
Tv digitala prin satelit
tv digitala prin satelit ...acum la digisat
Helios F@N Logistik Transport
HELIOS F&N LOGISTIK TRANSPORT poate transporta încărcăturile d-voastră (complete sau parțiale) în toată Europa ca serviciu complet, fără transbordare - de la ușă la ușă-, cu îndeplinirea tuturor operațiunilor vamale aferente.
CityMaps ABC Domenii SiteMap