cluj-napoca harta orasului · strazi · portal · firme cluj
Cluj-Napoca · Kolozsvar · Klausenburg · Claudiopolis
 

Catalog Firme


Catalog Firme Catalog Firme

Catalogul firmelor din Romania.

Firme Recomandate

10 firme afisate aleator din Catalogul firmelor din Cluj.
Pensiunea turistica
Amplasata intr-un cadru mirific in Delta Dunarii, Pensiunea Insula Nada Apelor va ofera posibilitatea sa petreceti memorabile clipe de relaxare, armonie si odihna in conditii de confort ***, sa pescuiti, sa ajungeti cu barca in inima Deltei pe canalele SONTEA, OLGUTA, RAZBOINITA, ERACLE si pe lacurile FORTUNA,BACLANESTI etc . Pentru detalii vizitati site-ul nostru sau contactati-ne la tel. 0744-516808.
Graficmarket: servicii web de calitate.
Graficmarket va ofera: www.domeniu.ro, realizare si intretinere site, gazduire, promovare - la preturi incepand cu 25$/LUNA. Oferta valabila numai pentru companii. Mai multe detalii pe site.
Cursuri vanzari, Consultanta in alcatuirea meniurilor
Locust Consult ofera pe piata de servicii din Romania cursuri de instruire in domeniul resurselor umane si consultanta manageriala in unitati de alimentatie publica (restaurante, baruri,firme de caterig etc).Selectie si recrutare personal.Cursuri: 1. Cursuri vanzari Oferim cursuri de vanzari - doua module: Basic si Advanced 2. Cursuri de comunicare 3.Tehnici de negociere 4. Dezvoltare personala
Creazioni Liliana
Sito su Liliana, una giovane disegnatrice e pittrice rumena, e sulle sue creazioni artistiche
Avi Consulting
AVI Consulting este o firma de consultanta ce dezvolta solutii in proiectarea si implementarea celor mai eficiente sisteme de management al calitatii conforme cu directivele europene in domeniul ISO, consultanta ISO 9001 (calitate), ISO 14001 (mediu), HACCP (alimentar), OHSAS 18001 (sanatate-securitate)
Aquadecor: magazin online
SC Intrepid Prod SRL este specializata in productia de obiecte de arta decorativa si aplicata, respectiv de fantani decorative de interior, terarii si acvaterarii din piatra artificiala.Toate produsele noastre sunt unicate si sunt executate manual, dupa o tehnologie proprie, la inalte standarde de calitate. SC Intrepid Prod SRL isi vinde produsele in toata tara, prin intermediul unui magazin virtual cu adresa www.aquadecor.ro. Pentru comenzile direct din galerie, produsul poate ajunge prin posta, direct la destinatar, in max.3 zile, iar pentru comenzile personalizate, in 31-35 de zile de la comanda ferma.
Optim Web
Optimizare web, inscriere in motoare de cautare. Protejare site si cod HTML. Formulare securizate corespondenta online. Administrare liste email.
Emap.ro
Emap.ro - Maps Catalogue. The place where you will find all the maps that you need. Just try the search!
V-WDD
V-WDD (Victor Stanciu) ofera servicii de web design/development si identitate vizuala.
Invitatii de nunta
Magazin virtual de unde puteți cumpara invitații de nuntă personalizate și flori de nunta.
Sondaje.net - sistem de sondaje online
Un sistem de sondaje online necesar oricarui webmaster. Usor, profesional, precis.
Te-ai saturat de kg in plus?
Echipa salonului de infrumusetare si remodelare corporala – Maruka, vrea sa va ajute. La noi gasesti cele mai tari promotii in domeniu si servicii de 5 stele, care te vor ajuta sa-ti mentii corpul sanatos si suplu si in aceasta vara. Arata-ne ca stii sa intampini vara! electrostimulare 20RON, fango 3 zone- la un pret EXCEPTIONAL 40ron!!! ai slabit si celulita este inca prezenta in viata ta? dupa numai 3 sedinte, rezultatele te vor convinge ca....a disparut.
Dezvoltare solutii software integrate
Companie dezvoltatoare de solutii software integrate. Microsoft Certified Partner.
Cabinet stomatologic Craciun
Cabinet stomatologic modern. Implanturi dentare intr-un cabinet stomatologic din Bucuresti ce ofera si rezervari online
Pixelmedia - Servicii de web
Pixelmedia SRL ofera servicii de comunicatii . - Retelistica , proiectare , setare servere ... - Design web , proiectare si programare web - Print design , creatie
CityMaps ABC Domenii SiteMap