cluj-napoca harta orasului · strazi · portal · firme cluj
Cluj-Napoca · Kolozsvar · Klausenburg · Claudiopolis
 

Catalog Firme


Catalog Firme Catalog Firme

Catalogul firmelor din Romania.

Firme Recomandate

10 firme afisate aleator din Catalogul firmelor din Cluj.
Voinics Business
Portal de afaceri B2B ce contine un catalog de firme, oportunitati de afaceri, e-catalog si alte servicii practice.
Find PHP, Ajax, ASP, Java, Javascript, Flash and any other scripts or tools.
Roscripts.com is a directory that offers a wide selection of scripts, ajax and flash aplications, programs and any kind of web development tools so you cand create or enhance your dynamic website.
Centrale.ro
Magazin online ce comercializeaza centrale termice, aparate de aer conditionat, radiatoare de otel, aluminiu, fonta si decorative, boilere indirecte si electrice, pompe si altele.
PROTECTIA MUNCII
echipamente de protectie, masti si filtre, aparate de respirat, autonome, cu furtun de aductiune, costume chimice, costume pompieri, politie, protectie civila, scafandru, casti, manusi, cisme, medicina de urgenta.
Potemix - puterea barbatiei
Potemix este un supliment alimentar care intareste potenta la barbati pe termen lung, nu este un medicament "de eveniment". La pretul unei cutii puteti avea chiar sute de erectii normale, in loc de una-doua.
ROVIMED PUBLISHERS
Pagina oficiala a editurii Rovimed Publishers, detinatorul de copyright si promotorul activ al seriei “Diagnosticarea karmei” de Lazarev S.N. Editura este o firma privata infiintata in 2001, cu un profil editorial axat pe carte medicala, medicina netraditionala, biologie, enciclopedii, dictionare, carti pentru copii, carte scolara. Editeaza si tipareste cursuri universitare, lucrari stiintifice, tehnice, personale, doctorate pentru simpozioane, etc.
Prima Revista OnLine de Parapsihologie si Astrologie din Romania
Prima Revista OnLine, de Parapsihologie si Astrologie din Romania, Editor OnLine Radu Botez. Continut: cele 12 motive pentru care te aflii in zodia ta ; Aura TA ; Paranormal ; Bizar ; Enigme etc.
Revista online pentru si despre femei
Site pentru si despre femei. Comunitatea femeilor care stiu sa selecteze. Articole despre sanatate, diete, frumusete, moda, cosmetica, retete, cariera, copii, design de interior, animale de companie, divertisment. Forum de discutii dedicat femeilor.
Prezentare Eurointegra
EUROINTEGRA, societate cu actionariat mixt franco – roman, avand ca obiect de activitate importul si distributia de echipamente industriale diverse, se doreste a fi un partener de nadejde pentru retehnologizare si mentenanta in industria si agricultura romaneasca, pe drumul integrarii europene. Va oferim o gama larga de echipamente industriale menite sa raspunda cererilor tot mai diversificate din domeniul industrial, agricol, farmaceutic si medical, etc.

Oferta concediu
Concediu.com pune la dispozitia dumneavoastra oferta pentru hoteluri, cazare litoral, excursii, bilete de avion, promotii avion
Thermototal
THERMOTOTAL SRL are ca principal obiect de activitate confectionarea tamplariei din PVC si aluminiu cu geam termopan. termopan, termopane, PVC, aluminiu, Rehau, geam, tamplarie, ferestre, amenajari, acoperis, Lindab, Velux
Retete culinare din OrasulTau!
Retete traditionale romanesti – Pe masa ta s-a asternut monotonia acelorasi feluri de mancare? Vrei ceva nou si sanatos, dar nu stii ce?!!! Viziteaza-ne, si astfel vei afla o multime de retete de bucatarie!
CADian Romania
Distribuitor in Romania a produselor CADian. CADian este un software CAD care poate inlocui AutoCAD. Are aceleasi functiuni, facilitati si comenzi la un pret foarte accesibil. 250 USD + TVA Vizitati www.cadian.ro , downloadati CADian Professional si incercati-l gratuit 15 zile.
Creare si intretinere site, web design, web programming
Realizarea de site-uri web, cu panou de administrare, design atractiv si preturi stabilite de comun acord. crearea de layouturi, sigle, bannere, carti de vizita, etc. www.fabbydesign.info
Sintraco Chirurgische Instrumentar
Sintraco, manufacturers of surgical,dental,manicure,veterinary instruments under quality certifications which enables to supply quantity in quality with in your time frame. sintracosurgical.com
CityMaps ABC Domenii SiteMap